19 Ekim 2011 Çarşamba

WELCOME TO LATE 30IES...

Ben şöyle bi yaştayım: Yaşıtlarım ikinci çocuklarına ya hamile, ya doğurmuş ya planlıyo. Bazıları ya boşanmış, ya boşanıyo ya planlıyo. Bazıları ikinci turu ya atıyo, ya atmak üzere ya planlıyo. Bazıları uzun süreli ilişkilerini evlilikle noktalamıyor, bazıları evde kaldım korkusuyla yaşıyo, bazıları armudun sapı üzümün çöpü kimseyi beğenmiyo. Bazıları çocuk için geç kaldım derdinde, bazıları nerden ikinciyi yaptım. Çelişkiler çelişkiler çelişkiler. Welcome to late 30ies...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Süper tespit Biyolojik Annecim.38 yaşına merdiven dayayan ve ikinci çocukla boşanmayı planlamak arasında sıkışanlar da var benim gibi...
İmza: Gene aynı adsız
Not: biyolojik anne'li bir e-mailin olsa bir kendimi tanıtıp merhaba diyeceğim...Amacım böyle gizemli olmak değil de ismim de cascavlak gözüksün istemiyorum Internet köşelerinde:)

Biyolojikanne dedi ki...

Haha gizemini sevdim aslında, kremini gibi oldu:))) Bak bu senin sayende açılmış yeni e-posta adresim: biyolojikanne@hotmail.com. Yazsana;)

Adsız dedi ki...

Otuzlar bitiyor kirklarcok yakin elliler pesinde.sen ve bu celiskiler... Bir yunanli dusunurun dedigi gibi ,insan gozu perdelidir,hep karanligi cetrefelliyi secer,onunde pismis tavuk varken,kara tavugun pesinde gider,yazilarin azaldi son zamanlarda bu arada daha cok bekliyoruz :)

Yorum Gönder

 
;