8 Mayıs 2013 Çarşamba 0 yorum

ASLA ASLA DEME!!!




Ya ben bu dersi kaç kere aldım. Daha kaç kere alacağım. Her seferinde sınıfta kalıyorum. Yok ama bu sefer öğrendim yemin ederim bir daha “asla” demeyeceğim ve kimseyi kınamayacağım Amin!

Önyargı 1: Herkes de kedi alıyor. Evcil hayvan mı asla! Zaten  hayatım sorumluluklarla dolu yeni bir sorumluluğu kim isteye isteye üstlenir ki?Akıllarından zoru mu var bu insanların?

Önyargı karması 1: Şuan evde sürekli  miyavlayıp bişeyler talep eden , cam gözlü, heran ıssırılmaya hazır 2 aylık bir tekir beni bekliyor

Önyargı 2: Enerjiden menerjiden, reikiden, meditasyondan filan bahsedenler hafif sıyırmıştır. Günün birinde aura, çakra makra dersem ağzıma vurun bi tane!

Önyargı karması 2: Hahaha en komiği bu oldu.  Reiki 1 oldum. Çakralar heran hayatımda. Her sabah  reiki, dua, meditasyon diye uyanıyorum.

Önyargı 3: Ya tamam  doğa moğa güzel de ben şehir insanıyım. Yapamam ben öyle şehirden uzakta kardeşim. Ne o öyle münzevi hayat?

Önyargı karması 3: Şuan bıraksan deniz kıyısına taşınırım . Her öğlen sandviçimi alıp soluğu ofisimizin altında bulunan parkda alıyorum. Allahım  yavaştan doğa insanı oluyorum . Ben şimdi yakında tası tarağı da toplar Bodrum’a Modrum’a yerleşirim. Yoksa tekneyle dünya turumu yapsam? “Yakınlar 1” olsun ama teknenin adı. Fazla uzağa gidemem, adından etkilenir falan şimdi neme lazım. Böyle kıyılarda turlarım ben ufak ufak...

Önyargı 4: İnsanlar ne kadar da dar görüşlü ve önyargılı. Daha ne olduğunu bile bilmeden çat diye kendi dar fikirlerini yapıştırıp kendine benzemeyenleri kategorize ediyorlar. Biraz açık fikirli olun ya, kınamayın  yargılamayın, kategorize etmeyin insanları!

Önyargı karması 4: Artan farkındalığımla ne denli önyargılı ve dar görüşlü bir şahsiyet olduğumu farkettim. Neyse en azından farkettim bu da bişeydirJ

Demek ki neymişşşşşş asla asla demeyecekmişsin. Yoksa böyle kıçında patlarmış işte.

Hadi kalın ışıkla hahahahahaJ
 
;