30 Ocak 2012 Pazartesi 0 yorum

FUTBOL SEVDASI

Futbol bilgimi cok zayıf gören arkadaşım İlhey,  Cumartesi aksamı, altını çiziyorum Cumartesi aksamı dışarı çıkma vaadiyle kandırdıktan sonra, beni kocaman ekranlı tv lerinin karşısına otutturup şöyle dedi: Futbol bilgini çok zayıf gördüm. Bu bir genel kültür meselesi, bir toplulukta konuşulursa ağzın açık bakarsın öyle. Hak verdim kendisine ve önce Real Madrid - Real Zaragoza sonra Villarreal - Barcelona maçlarından sonra öğrendiklerim:
Roni; adını böyle değiştirdim kesinlikle daha şirin oldu (Cristiano Ronaldo) çok yakışıklı bi herif. Ilhami tanıyomuş, beni tanıştıracakmış. Gerçi televizyondan tanıyomuş ama olsun !
Dunyanin en unlu oyuncusu Mesi imiş. Bana Gesi Bağları türküsünü hatırlattı. Tüm gece MESİ bağları aşağı MESİ bağları yukarı.
En cool antrönör Guardiola'ymış. Ebru onu çok beğeniyo.
Real Madrid'in antrenörü o kadar gergin ki kendi karşı takımın antrenörü sandım. Kendi takımı gol atında sanırsın evi yandı bir de üstüne işten attılar. Bi sevinç olsun bi gurur olsun, beklenen hareketleri kendisinden hiç göremedik.
Futbolcu olsam koşmak atak yapmak isterdim, öyle kalede malede duramazdım dedim. O zaman forvet ya da santrofor olmam gerekiyomuş İlhami öyle dedi.
Serbest atış çok acıtıcı bişeymiş gibi gözüktü gözüme.

Bi de iki tane maç üstüste bünyeye baygon etkisi yarattı. Uyudum resmen, felç oldum Cumartesi akşamı koltukta. Ama öğrendim mi öğrendim Allah için. Hadi sorun sorun:)
 
;